Job 38 van 87


Report this listing

Solliciteren



Medewerker hoteldiensten


Functie

Je wordt tewerkgesteld op de Hoteldiensten waar je ondersteuning biedt in de cafetaria alsook het verzorgen van de patiëntmaaltijden. Het team bestaat uit een diensthoofd, 2 teamleiders, 2 avondverantwoordelijken en een 50-tal medewerkers.

Houd je van een gevarieerde job met sociale contacten? Schrikt een hoog werktempo jou niet af en ga je een uitdaging niet uit de weg? Dan is deze vacature vast iets voor jou!

Wat ga je doen?

Cafetaria en vaat:

  • Je zorgt voor het portioneren van de maaltijden.
  • Je onderhoudt het buffet en vult de voedingswaren aan.
  • Je zorgt voor een correcte afrekening van de verkochte goederen.
  • Je staat in voor de vaat (in- en uitpak) en het onderhoud van de afwasruimte.
  • Je reinigt de regeneratiekarren.
  • Je biedt ondersteuning bij feestelijkheden, buffetten, ….

Verzorgen van patiëntmaaltijden:

  • Je maakt de individuele plateaus klaar aan de portioneerband, volgens de instructies van de bandverantwoordelijke.
  • Je vervoert de regeneratiekarren naar de verschillende verpleegeenheden.
  • De dient de maaltijden op en af bij de opgenomen patiënten.
  • Je doet een elektronische bevraging van de maaltijdkeuze bij de opgenomen patiënten. Je staat in voor het onderhoud van de afdelingskeuken.

Variabele uurregeling tussen 6u45 en 20u met 1 werkweekend op de 2.

Interesse?

We kijken ernaar uit je te leren kennen!

Solliciteer bij voorkeur online vóór 29 april 2024, of stuur zo snel mogelijk jouw CV en motivatiebrief naar: personeelsdienst AZ Sint-Lucas Brugge, t.a.v. Kirsty Moerman, Sint-Lucaslaan 29, 8310 Brugge. Wij garanderen je volledige discretie.

Voor meer informatie of vragen kan je terecht bij Ursula Stalpaert, diensthoofd Hoteldiensten, op het nummer 050 36 54 57.

Jouw profiel

  • Ervaring in de keuken/horeca is een troef, alsook kassa-ervaring.
  • Aandacht voor hygiëne (o.a. HACCP) is essentieel.
  • Je bent werklustig en je houdt van afwisseling.
  • Je doet graag handenarbeid en je beschikt over een goed fysieke conditie.
  • Je bent sociaal en communicatief ingesteld, en je kan zowel in team als zelfstandig werken.
  • Je stelt een klantvriendelijke houding centraal.
  • De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades, belegde broodjes, ...)
    De bestelling opnemen
  • De presentatie van producten en van warme en koude gerechten in een toonbank of op een buffet verzorgen
    Het buffet of de toonbank in de loop van de dienst opnieuw aanvullen
  • De zaal, het keukenmateriaal en -uitrusting onderhouden
  • De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord, in een meeneemverpakking, op een dienblad, ...)
  • Betalingen ontvangen
  • Afwassen

Aanbod

  • Een contract van onbepaalde duur met een tewerkstellingsbreuk van 32u .
  • Een boeiende job met veel afwisseling en veel contacten waarbij je verantwoordelijkheid kan nemen.
  • Een fijn team van gedreven collega's die er alvast naar uitkijken om jou te leren kennen.
  • Een aangepast introductietraject met ondersteuning door jouw verantwoordelijke en je collega's.
  • Verloning volgens IFIC-barema’s (met eindejaarspremie), waarbij we altijd rekening houden met jouw relevante anciënniteit.
  • Vakantiedagen (incl. 4 extra sectorale vakantiedagen) volgens PC 330 met inbegrip van het opbouwen van eindeloopbaandagen vanaf 45 jaar.
  • Een gratis ruimdekkende hospitalisatieverzekering (en mogelijkheid om gezinsleden aan te sluiten aan gunstig tarief), een fietsvergoeding van 0,35 euro/km, maaltijden aan een gunstig personeelstarief, interessante kortingen bij heel wat regionale en zelfs internationale handelaars via ons uitgebreid YOU-P voordelenplatform (met toegang tot het volledige Benefits@Work-platform).
  • Aandacht voor jouw welzijn op het werk en de nodige ondersteuning bij jouw
  • Een werkomgeving dicht bij de natuur die de rit naar huis of de pauze zoveel leuker maakt.

Solliciteren